GB Consultancy

Diensten

Inspectie

In welke staat verkeert een gebouw? En wat kun je in de toekomst verwachten aan onderhoudskosten? Een onafhankelijke technische inspectie, ook wel conditiemeting genoemd, geeft inzicht en duidelijkheid.

Leveranciersbeoordeling

Een offerte of inschrijving doorgronden is niet altijd eenvoudig. En een verkeerde keuze kan behoorlijke risico’s met zich meebrengen. Met GB Consultancy kies je voor zekerheid.

Advies onderhoud

Wat een goed onderhoudsadvies is, is voor iedere opdrachtgever verschillend. Bij GB Consultancy vormt jouw specifieke vastgoedbeheerstrategie dan ook altijd het uitgangspunt.

Directievoering en toezicht

Het bewaken van de voortgang, kwaliteit en de gemaakte afspraken tijdens de uitvoering: we weten allemaal hoe belangrijk dat is. Met de inzet van GB Consultancy heb je nergens omkijken naar.

Contracten en bestekken

Het sluiten van de juiste overeenkomsten met geschikte partijen begint met een zorgvuldige realisatie van selectie- of aanbestedingsdocumenten. GB Consultancy heeft veel ervaring op dit gebied.

Prestatiemeting en kwaliteitscontrole

Vertrouwen is de basis van iedere samenwerking. Toch is het belangrijk om ook binnen lopende contracten de kwaliteit te bewaken en van tijd tot tijd de prestaties te meten.